Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
jan
28

2016. január 28.

Címkék: én semmi | Szerző: nananananana | 8:18 pm

hát csináltam egy képet psben, de nem tudom hova mentettem, vagy mivan, mert nemtalálom marad valami googles. :D

Nem szeretek tükörbe nézni, nincs semmi durvaság az arcomon, de amikor meglátom magam, mindig egy csődtömeget látok. "cső bazdmeg!" De néha szoktam olyat csinálni,  hogy sokáig bámulom az arcom pislogás nélkül és elkezd elsötétedni az alakom és a végén már csak a szemem fehérje üt el az egészből.

red_eyes.jpg

Ilyenkor olyan, mintha a bennem levő sötétséggel néznék szembe. Kicsit ilyesztő, de inkább megnyugtató, olyan, mintha valami erős ott lenne benn, akire ha kell, majd lehet számítani.

Az utóbbi két hétbe 2x is volt olyan rémálmom, hogy elkések, lekések valamit. Már írtam úgy emlékszem, nekem ezek rosszabbul esnek, mint akármilyen horroros rémálom. Az jutott eszembe, hogy talán azzal lehet összefüggésben ez, ahogy élem az életem. Vagyis ahogy nem. Lekések mindenről.

Voltam megint fodrásznál, katasztrófális beszélgetőpartner vagyok. XD Ezek a hatalmas gátak amik körbevesznek, szinte ki sem látok mögűlük, elszigetelnek az emberektől, az élettől. Azzal a kevés emberrel is alig beszélkek-kommunikálok, akir érdeklődést mutatnak irántam, milyen rendesek, hogy még mindig próbálkoznak. ^^
Na és a fodrászcsaj beszélgetett az ottlevő nénivel. Hogy mennyire "lenézi" a közmunkásokat, akik az ő korában (22-24) dolgoznak ott több éve. Mert ha csak addig, amíg nem találnak munkahelyet, addig okés, de hogy évekig, az gáz. Ezzel egyet tudok érteni, pedig én is az voltam egy jódarabig. Még más ilyen dologról is volt szó, olyannak tünt, mint egy ösztönzővideó, ami sikeresen elültetett egy bogarat a fülemben, de sok hasonló állat halt már meg ott. XD És mostmár biztosabb vagyok abban, hogy a súlyom miatt "akar beszólni"!!!!!444!!!!!!!!!!!!!!4 Kérdezi, hogy van-e jogsim. "Nincs." Pedig az jó dolog, ő is ha akar valamit, csak bepattan a kocsiba és megy. ÉS MILYEN PÉLDÁT HOZOTT FEL? NA MILYET? :D Valamelyik nap is este megéhezett egy hamburgerre, bepattant a kocsiba, elment X helyre és vett egyet. Megint 'dagi'=[minden a kajáról szól a számára] kurvaistenfaszaság!

Sokat gondolkodok erről az előzőekben leírt DNS-es hülyeségről is, nagyon erős cucc. :D Majd ha lesz kedvem leírom. Felkerült a listára.

süti beállítások módosítása