Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
dec
6

2021. december 6.

Címkék: X nemszar | Szerző: nananananana | 8:56 pm

 elbasztam 

 

"boldog mikulást! írta levelezősdi. nem emlékszem, hogy ezt így kellene "ünnepelni". nem emlékszem, hogy valaha írta/mondta volna ezt nekem valaki. :D fura. ma kétszer beszéltünk egy kicsit. és rosszcsont voltam. küldött egy képet, amiben akár tükröződhetett is volna, hosszas "beszélgetés" és győzködés után rávettem magam, hogy meg kellene nézni, de hiába állítottam a képen, nem leehetett emberalakot kivenni rajta. :D nem tudom mi lett volna, ha látok rajta valamit. :D vagy, hogy ugyan elmondom-e neki ha látom rajta. lehet akkor küldök magamról én is képet. lehet feloldódott volna ez a zárlat. a múlt héten kérdezte, van-e instám, mert akar egy újat csinálni, a régit már túl sok irl ismerőse ismeri. :D de nincs. mert nem tudnám mire használni. majd ha utazom. ha utazom. és akkor megmutatom magam. és ő is magát. és kiderül, hogy kihevertem-e vagy sem. nem tudom írtam-e, már arra gondolok, hogy egy valamilyen zenész a "barátja". tegnap rakta össze az agyam az eddigi morzsákból. lehet hülyeség, de passzolnak az "infók". mákos csávó. a képből mindenesetre azt feltételezem, hogy szépen bútorozott-dekorált a lakásuk. a mienk me fos. még az én szobám is. :D

na de mit basztam el? :D

248984415_256550929787634_492805696170758578_n.gif

a köcsög pozsgás bazdmeg mit csinált tegnap? beszéltünk délután nyugodtan, aztán küldött egy képet, egy peppa malacos takaróról. nem néztem meg jobban. XD aztán elmagyarázta miről maradtam le. XD elküldte megint, de kiXelve <- hú ez de szép így leírva. XD azt a részt. :D hát mekkora szemét már. :D de aztán küldött egy másikat, meg egy fürdőkádban kakaózósat. egyik sem pornográf, kb. semmi nem látszik rajta, de pont ezért kurvajó. és bár nem kellene ilyet küldenie, de meg kell vallanom, élvezem. XD kicsit még ilyesmiről mehetett a téma (már nem emlékszem XD) aztán nyugi volt, majd este kaksi lett, elbasztam. álmos voltam, már szinte félálomban, de írt, engem meg érdekelt, hogy mit. már egyszer elköszöntünk. "puszival". írta, hogy ha nem alszok visszaveszi. XD mondtam, hogy ne, és küldtem képet arról, ahogy a tv-t nézem. és megkérdezte, hogy odabújhat-e. ha ébren vagyok, akkor valami vicces választ írok, de mivel nem bántam volna, azt írtam, hogy örülnék neki. :D elbasztam. miért nem bírtam megállni?! aztán volt mégegy ilyen dolog, aztán még beszéltünk vagy egy fél órát és éjfél előtt 2 percel kezdtem el aludni. -.-" XD már elköszöntünk megint. aztán még hallotam, hogy pittyen a telefon, de már nem néztem meg, mert tényleg aludni akartam. ezt a kurva giffet küldte el. félálomban ilyen fura, "ittas" szoktam lenni.

ma egy csomót gondolkoztam ezen, de szerencsére egyelőre nincs következménye. de nagyon gáz lesz ebből. XD mert mi baj lehetne? gondoltam naivan. XD mert csak magamra gondoltam, nem is feltételeztem, hogy másnál probléma lehet. XD igen, ez egyben dicsekvés is, mert nem gondoltam, hogy másnál baj lehet. :D érdekes. bár még így is úgy gondolom gyakran, hogy csak túllihegem, beleképzelem a dolgot. majd kiderül. aztán megint lehetek itt egyedül a semmi közepén. de a gondolkozásba belerondított levelezősdi. kettő szóval meg kettő smájlival. XD de nem volt vészes.

még 2 napot kell dolgoznom menni, aztán vakáció. megismétlődik-e az elmúlt évek trendje, hogy semmit nem csinálok, este, wc-zés közben fogom majd a fejem, hogy egy újabb nap telt el a semmivel.

 

 

süti beállítások módosítása