Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
ápr
12

A mai napom csúcspontja nem volt kellemes, negatív előjelű. Bár jól végződöt, de majdnem elvesztettem a pc-m. Ezért megragadnám az alkalmat, hogy kijelentsem, hosszabb előre nem jelzett kimaradás esetén valami gubanc lehet, de régimódi formában addig is eltárolom a gondolataim, leírom füzetbe. Jóestét.

Tegnap tudtam meg, de kifelejtettem, nagybátyám, aki rotációs kapával jött volna a kerttel hadakozni, lesérült, a módját nem tudom, de mankóval jár, és én ennek örülök. Ez azt jelenti nem nemakarásból nem jött, hanem mert betegeskedik. Mondtam, rosszul esne, ha valami gond lenne. Ma már majdnem befejeztem a kerti baszakszást, ottvoltak a kövek, meg körbe kellett vagdalni... holnapra kicsi gereblyézés, kicsi fűrészelés és irány a patakpart. Ollé. Jólesz, napok óta várom.

Egész nap vártam, de nem telefonált a srác, délután jött az egyik haverom, meg egy másik haverkezdeményem, előbbihez ment utóbbi, "gyurmafilmbeszerzésre". A hálóból, és ezért engem kérdeztek, honnan lehetne. Kicsit gondolkodnom keleltt, a saját forrásom nem akartam megjelölni ugye, kicsit fasz a haverom, csak szükséges a kapcsolat. :D Na ezt csak azért mondom, mert később hívott, hogy menyjek segíteni, googlés keresés nem ment, gondolkoztam, úristen még hol van a letöltés. Na elmentem és mivel említette a haverkezdeményem, hogy felvették a gameszhoz, megkérdeztem, hogy szerinte vesznek-e még, és úgygondolja igen. Ám a körülmények kakisak. Nincs meg az egy éves együttműködési izém, a munkaügyi hivatallal, így gondolom megint nem vesznek fel, pedig dejólenne. Majd holnap kiderül, mert hátha. Amúgy annyira szar, amikor voltam a kihagyás után először, azt mondták a munkaügyben, ilyen nincs, hogy egy éves együttműködés kelljen a munkához, és nyugodt szívvel törölték az elzelőtti regemet, újra regeltem. És már 2x emiatt nem lett állásom. Hát nem vicces, hogy a munkanélküli hivatal, akinek álláshoz kellene engem segítenie épphogy akadályoz? Bazd meg. Szóval ha ez kell megint hozzá, akkor ez is fail. És valószínűnek tartom. Tessék, megint el kezdtem tervezni és megint nem lesz belőle semmi. Amúgy a munkaügyishez hozzátenném, hogy kamu állásjelentkezést írattak be velem, az lehet, de amit én akarok az nem, dögöljenek meg.

Kicsit változott a hangulatom, részben betudható a rám nem jellemző zenére, csak néha, 3 havonta 2x ha hallgatok ilyet, metál, jelenleg Fear Factory - Mechanize c. album. Ha már zene, ajánlom figyelmébe az idetévedőnek:

Laura Marling - Cross Your Fingers

https://www.youtube.com/watch?v=n32yGEcBZ78

Mikor először hallottam nagyon megtetszett. Bár közben úgy érzem belül, a mellkasom közepén hideg van. Nem a szív hülyeségre gondolok, hülyeségnek tartom, és utálom, ha valaki ilyet mond, csak mondom, hogy fizikailag hideget érzek. Lehet olyan hollámokat kelt, vagy mert magányos vagyok. :D Amúgy tudnám ezt a csajt szeretni, kinézete elmegy, a hangja tetszik, meg úgy a "kisugárzása" megfogott. Nyilas vagyok és egy jellemzésben olvastam magamról, sok-sok dolog betalált, (nem horoszkóp, hanem nyilas álltalános jellemzése) többekközött, hogy könnyen szerelmes leszek. Ez annyira igaz rám. :D Bár többnyire hamar 1-2 hét és túlvagyok a dolgon. Eddig egy kivétel van, az általános iskolás "szerelmem", ahogy azt illik, még csak jelét se mutattam sose érzelmeim milyenségének, de ő bármikor szólhatna. :D Mindig is tetszett, 1-2 hónapja véletlenül láttam buszon, mostis szép. :) Csak magyarázkodok, nem csak szép, ahogy ismertem, tökéletesen ellennénk, ha ő lesz a -né, megmutatom neki ezt a bejegyzést. Amúgy az ő karaktes csajok jönnek be a legjobban, nyilván véletlen. Sok női arcot be tudtam már kategórizálni. És csak néhány kivételes, egyedi természetmestermű van. Az én kedvencemhez visszatérve, szomszéd városban is van egy olyan, a Tarás sorozatban is egy hasonló, a tesója, és Sarka Kata is úgy néz ki. (Azt a nőt is demeg, desokszor, bár ha lenne saját, akkor nem. :D Szerencsés férje van. Irigylem.) Nem 100% -os egyezésről beszélek, de ha más látná, igazat adna. :D Amúgy elég fura de a Kata név az stimmel. :D Kedvenc női neveim: Katalin, Gabriella, Szilvia. Amilyen nevű hölgy "ismerőst" nem szeretnék: Zsanett, Zsuzsa, Erika, Erzsi. Gyerekneveken is gondolkodtam már, nem tudom mi végre, fiúnál: Béla, Tibor, Ernő, Tamás tetszik, a nőinél amiket írtam + Viki, Vera, Anita, talán. :D

 

Mára csak ennyi jutott, békés boldog jó éjjszakát. De utálom, mikor így cifrázzák. Mégvalami, tesóm tegnap betoppant, miközben a tegnapit írtam, és kénytelen voltam rejteni a dolgot. Az az igazság, inkább azt higyje, hogy valami pornó oldal volt, mintsem megtudoja, hogy blogot írok, isten őriz beleolvasson. Szóval inkább a rosszabbat higyje. :D Utálom őtis, meg anyát is. Cigiznek. Anyát azért ezért, mert én még nem vagyok életre kész, nem akarom elveszteni, tesóm pedig mert annyiszor hangoztattam, hogy a kemény faszok keménykedésből cigiznek, meg annyit papoltam és nem használt, ez a kis tetű szar kura cigizik. A barátnője rángatta bele az tuti. Év elején volt egy csomó a mellében, őis, anya is be volt fosva mi van ha rák, én folyamatosan mondtam nekik, hogy tuti, tudom hogy nem idegesek. Aki cigizik az nem bánja ha meghal. Utóbbi mondato nem, de ez motivált. Eddig úgynéz ki, "vaklárma" volt. De akkoris, basszák meg.

Jóétt.

süti beállítások módosítása