Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
júl
15

2021. július 15.

Címkék: emberek X nemszar | Szerző: nananananana | 10:26 pm

mi történik?

 

érdekes, ahogy így összetorlódtak hasonló dolgok egy "témában". nem terveztem idejönni egy jó darabig, de ma mégis létrejött a láncreakció hozzá.

de kezdem máshol megint. asszem írtam, hogy ezelőtt beszóltam valakinek munkahelyen és, hogy utána bocsánatot kértem. ma vele dolgoztam, és a munkával kapcsolatban valami nem volt okés, hangosan szólt érte. oké, gondoltam kijavítom, de azért is ordibált. ugyanazt akartuk, csak másképpen, de ő ordibált. 10 másodperc alatt eljutottam oda, mivel igazságtalannak tartottam a hangnemet, hogy éreztem, hogy fura lesz az arcom (idegroham jele XD) és mondtam neki, valami olyasmit, hogy hagyja abba, látja hogy jó, meg ne ordibáljon vagy elverem. nem elverem volt, de elverésre utalt. és ezelőtt is mondtam, hogy vékony csávó, szóval nem jelentene problémát, és pont emiatt kellene ettől tartózkodnom, mert az ostobák fegyvere az erőszak, vagy valami ilyesmi. :D de igazságtalan volt, megbántott és tiszteletlenül viselkedett. én is felemeltem a hangom. de utána elkezdett nevetgélni, szóval nem gondolta ő komolyan, csak már mindenért ordibál mert idegbeteg szegény. mint én, csak én nyugodt vagyok. XD 1-2 hete mondta, hogy már vasárnap remeg a keze, mert ide kell jönnie dolgozni. XD én meg zabálok vasárnaponként. XD szóval megértem. :D szóval nevetgélt, meg, hogy óké, akkor most biztos megbántott, meg bocs, de mondtam, hogy leszarom, hagyjon békén. az egész történet lényege az, hogy megint előjött ez a gyorsan felkapom a vizet dolog. tényleg meg akartam ütni. de szerencsére fosos vagyok. :)

szóval a szabadulós esemény óta volt több beszélgetésem. tegnap elfelejtettem, de ismeretlen sofőr volt a buszon. felszálltam, és kérdezte, hogy a többiek nem jönnek? valami olyasmit válaszoltam, hogy szerencsére nem. gondolom ebből jött le neki az, hogy akkor velem lehet beszélgetni. a munkahelyemről, meg ilyesmikről beszéltünk, kötetlenül, némi humorral és iróniával egészen hazáig. mi a fasz? kérdeztem magamtól, mert, hogy ez tőlem nem megszokott. :D ma az ismerős buszsofőr volt, vele meg tovább mentem a pihenőhelyre, dumálni, csak 10-15 perccel érek gy később haza amikor visszafelé jön. vele is egész jól eldumáltunk, DE ott a várakozóhelyen volt egy másik buszos is. ők ugye jóban vannak, de ott is bekapcsolódtam a beszélgetésbe és dumcsiztunk, meg hahotáztunk. XD hazafele jövet elmellőzött két kerékpáros és valami oknál fogva kibukott belőlem, hogy á, én is úgy bicóznék, vettem is kerékpárt idén, de még nem nagyon használtam. és mit ad isten, mondta (és láttam az arcán, hogy örül a lehetőségnek), hogy ő is cangázna, de a csajának nincs kedve, majd szervezünk egyet. nem tudom, lesz-e belőle valami, de akár még jól is elsülhetne. 
nem tartom lehetetlennek, hogy nem a facebookos ámokfutásom van a háttérben. elég sok helyre irkálok és mindig "tetszikelik" őket, szóval folyamatosan nyomom. és ma meg ott írt rám valaki. MINDENKI NYUGODJON LE A PICSÁBA! XD röviden a történet az, hogy ilyen trasholdalon egy kirakott videónál ajánlotta a nőci, hogy aki targoncásat tud neki küldeni, az a belinkelt videó teljes verzióját megkaphatja privátban. egyáltalán nem érdekelt a dolog, de viccesnek találtam és írtam neki oda. legnagyobb meglepetésemre, ma volt messengerben egy felkérésem, ő volt az és belinkelte a videót. 18+ -os tartalom. :D jót nevettem rajta, mert nem vártam volna. "látásból" ismerem, mert egy másik csoportban már összefutottunk és elég menci nő. és volt időm gondolkodni és bazdmeg kifejezetten kurvára vicces voltam. a legjobb lenne belinkelni, a dolgot, de nem akarom, mert felismerhetős, magáraismerhetős. :D szóval, hogy kibaszottul zseniális voltam. írtam egy hosszabb szöveget arról, hogy ez az első videóm (targoncás 18+ -os videót kellett küldeni ugye), és kicsit bénácska, mert az egyik kezemmel videóztam, a másikkal csináltam, meg, hogy rizikós volt, mert mi van ha meglátnak, meg ilyesmiket, amikből valódi 18+ -os videóra következtetne az ember, és a videót küldtem is utána egyből, aminek tök jó pornós zenét tettem be háttérnek és a targonca villáján a kezem egy hokizós férfit formált. XD kibaszottul kreatív és vicces volt. XD aztán írta vissza, hogy haha, meg hogy ő csajosra gondolt, és teljesen magától jött a válasz, hogy azt nem igen tudom kivitelezni, mert a kolléganőimmel nem vagyok ilyen viszonyban. mindennek volt valóságalapja, ami miatt kifejezetten jól szórakoztam ezeken. :D azzal zártam, hogy ha lehet pornhubra ne töltse már fel. :D nagyon, kibaszottul ügyes voltam. meg vicces. rendesen büszke vagyok magamra. XD 
az utóbbi egy hétben 2x voltam nagybátyáméknál, nem hosszú időre, de ott is tök jól eldumáltam, nem csak álltam kussban és válaszolgattam.
éééés még ma volt az is, hogy mentünk üzemorvoshoz. ott viszont nem szerepeltem túl rózsásan. tippeljünk, hogy miért? 3...2...1... nem is egy, hanem kettő darab egész jól kinéző fiatal csajszi asszisztense volt. poénkodott a doki, én is próbáltam, és nem csak válaszoltam, hanem aktívan, de teljesen lefoglalta a gondolataimat a két csaj és feszengtem. XD pedig csak az egyiket néztem meg jobban és nem volt szuperszép, csak olyan átlagos jól kinéző csaj, a másik talán jobban tetszett volna, de ugye tilos emberekre néznem. XD de ez is elment. ja és a rendelőben meg konkrétan én teremtettem meg a hangulatot. :D de tényleg. bent volta főnök fia, és elég fos a hangszigetelés, kihallatszott, hogy hülyeségből kérdezi tőle a doki, hogy van-e intim ékszere. XD kijött, bement más, és feltünt neki, hogy kihallani mindent én meg mondtam neki, hogy igen, hallottuk is, hogy hol vannak intim ékszereid. :D meg a pólómon utazásra utaló felírat van és kérdezte, hogy szeretek-e utazni, mondtam, hogy hát csak google maps-on szoktam. XD és utaltam az alacsony fizetésre is. meg ilyenek, egész jól ment na.

szóval ezekre utal a cím, hogy mi a fene is történik? mi ez a sok társalgós szituáció mostanában? kifejezetten élvezem, nincs vele bajom, csak fura, hogy így összegyűlt. kérdés, hogy meddig tart? lehet máig? :D egy talán társas "eseményre" még menni fogok vasárnap, de nem tudom mennyire valós a dolog és itt meggyszedésre kell gondolni. XD

fura az introvertált depressziós hétköznapokba betörő folyamatos aktív társalgós feladatok garmadája, amiket folyamatosan jó kedvvel, aktívan tudok kezelni. ezt azért írtam így, mert tömören így nézne ki ez a bejegyzés és mert okos vagyok és este van.

L-es póló lesz a végső méretem. van egy "kicsi L-es pólóm, direkt ezért vettem a tescoban és egyedül a hasam "lóg" ki a síkjából. nagyon akár már fel is vehetném, mert nem vészes. viszont e mellemnél szinte szorít. pedig az már nem lesz kisebb sokkal. :D és amit imádok, hogy a karomnál is szorít. :)))))))))))) pedig ott már tényleg kevés zsír van. és felfedeztem a tökéletes kaját is. nem nagyon szeretem a savanyúságot,  pár falatot szoktam csak enni, mert elmásítja a magától is finom kaja ízét. de ránéztem (nyilván az éhségtől XD) egy üveg reszelt káposzta-sárgarépa meg talán paprika savanyúságra és 100 grammban 34 kalória van. csak. és 200 grammal tuti tele lennék az meg csak 64 kalória. esetleg keverhetnék hozzá egy evőkanál kefirt és az alig adna hozzá. holnap ez lesz. bár holnap péntek és akarok egy filmet nézni, szóval lehet chipsezés is lesz. :S :D

 

na ennyike, már megint túlléptem az alvásidőmbe. :@

süti beállítások módosítása