Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
ápr
7

2010. április 7. este

Címkék: politika posta | Szerző: nananananana | 7:11 pm

Előző bejegyzést folytatva... Kaptam egy újságot is, amit nem kértem, MAGYAR FÓRUM a neve, Csurka István lapja, bár beltartalmát látva, nemhogy nevem nem adnám, de még azt se engedném, hogy rólam írjanak. Bár gondolkodásmódomnak hála (?) elég sokat nevettem rajta, hogy úristen, van aki ilyet kitalál, és  ÚRISTEN van aki ezt elhiszi. Az első oldal már letaglózó, ritkán látok híradót, de pont elkaptam, amikor az izraeli gépek berepültek meg vissza, vagy mittodooén, már rég volt. :D Na az első cikkben ez van: írja, hogy átstartoltak, majd ez jön: "Minden gazdaságra, pénzügyre, hadügyre, vonatkozó adat birtokában van, ismeri a lakosság egészségügyi állapotát, politikai, családi, üzleti titkait." Ez mekkora már? XD Úristen, ez mekkora lol már? XD Logikailag nézve, hogy berepültek és így tudták meg, amit az állam engedett, ami fura, minek kellett volna ahoz berepülni, elkérik és az állam átadja az adatokat, hozzáféréseket, ahoz minek berepülni? Mármint ha a hülyeségüket a realitások talaján néznénk. Másrészt mi a faszra mennének, a családi, egészségügyi titkainkkal? Sanyi szívzörejes, oké, megtámadjuk őket. Katalint megcsalja a férje, Zsolt büszke is erre, támadunk. XD Most komolyan, ez milyen baromság már? Még ha a Star Trekben volna, oké, de így itt? XD A hosszú és értelmes cikk folytatódik, de még van két kép az alján: Baló György mosolyog az egyik képen és aláírják, hogy beszédhibájá ellenére sztárriporter és a feleségét benyomta az enszbe. Milyen féreg ír ilyet? Ez olyan, mint mikor gyurcsány azt mutatta a fidesz szerint, hogy az ország bekaphatja. Ehez maximum 4-5 ös iqszint kell, és gondolom ez meg is lehet. Valakinek a betegségét kicsúfolni pedig nem illemtankönyvben található tilalom, hanem emberség kérdése? Ovi óta ez(ek) a fasz(ok) szóval semmit nem fejlődöt(/tek) és még valaki szavazzon rá(juk), lol. A másik képen a felesége, ami alatt: "... egymillió forintot kapott egyettlen szakértéséért, amelyet a buzik, a leszbikusok esélyegyenlőségének érdekében dolgozó... kérésére készített." a lényeg bennevan. Ennek tükrében csodálkozok, hogy nem horogkereszt van a címlapon, pusztulj cigány, pusztulj buzi felirattal. Hogy lehet 2010-ben, magyarországon ilyet írni? Szánalmas, szomorú. Itt be is fejeztem az újságot, mert már idegesíteni kezdett, tele hazugsággal, ocsmánysággal gyűlölettel, ép eszű ember nem szavaz rájuk. Iszonyat. Ez a MIÉP.

Lehet tévedtem, vagy a postás kétszer is járt, de végülis a postaláda tartalma. Késő délután néztem a postaládát, (ha este megyek el itthonról, akkor is belenézek, nemtudom miért :D) és jött még gyújtós. Ismét a fidesz, és úgylátszik viktor tegnap megsértődött, mert ma levelet küldött nekem. Csodálatos érzés, hogy ennyit törődik velem, remélem nem akar tőlem semmit, rossz ajtón kopogtatna. Kaptam tőle egy itt az idő hűtőmágnest. Az ötletgazdát kirúgnám, ez akkora egy hülyeség. Kukában landolt, még pártjuk elkötelezett tagja ként se tudnék mit kezdeni vele, hát még így. Pff. Na a levél, kinyitva egyből Új Demokrácia Központ, első kérdésem az lenne feléjük, hogy ha éheznek magyarországon, mi szükség egy új pártjátékszerre? Ha éhezne a gyerekem, nem új játékot vennék neki, hanem megtanítanám halászni, remélem érthető mire gondolok. Jó, fussa. Belül barátjaként köszönt, bár még sose beszéltünk, sose láttuk egymást (bár van olyan netes barátom akivel hasonló a helyzet és valóban barátomnak tartom, de őt választottam, nem rámerőszakolta magát), de ha gondolja. Lehet kölcsön kéne tőle kérnem, hisz mire való a barát, segít ha kell. Végig propagandaszöveg, ez a csőcselékfogó. Végén vastagbetűs részből: ... Minden más szavazat azoknak segít, akik meg akarják úszni a felelősségrevonást." Ha? Barátok vagyunk, de bűnöző vagyok (bűnpártolás ugye), ha nem rájuk, RÁ szavazok. Szóval vagy a zsarnok, vagy a börtön. Az ő fideszes mindent kiforgató stílusukkal élve ez a helyzet. Kabbe.

Ennyi a politikáról, amíg nem történik más, bár a szavazás már közel, ahol biztos nem kap tőlem egyiküksem x -et. Érdemeljék ki. :P

 

Hát, hosszabbra sikeredett ez a mai izé, de betudható első bejegyzés lendületének és postaláda tartalmának. Amúgy ma nem sok minden történt velem, sőt a nap fénypontja az isteni sült sonka volt, húsvétról maradt, serpenyőbe kevés erős pista, meg persze olaj, bele a két szelet, kicsit megsütve, pár pillanat tényleg, majd ki, reszeltsajt bele a forró olajba, rá a sonka, sül, hogy rátapadjon, megfordítva másik oldala "aranyló barnára" és kész. Hmm, nagyon finom volt. Más. A fürdőszoba közepén van ilyen lefolyószerűség, lik, a cicánk (cicaú, kishitler (félreértések elkerülése végedt, nem rasszista ideológia miatt, csak fekete fehér, az arca fehér és a szája alja meg fekete és olyan mintha hitlerbajusza lenne és kiskorában került ide, innen a név) belepisilt abba a lyukba és körbekaparta a padlót. Hehe, ügyes vagy mondom, bár ez csak engem boldogított. Benti macska, többnyire, bár most, hogy melegedett az idő, kint haverkodik. Nagyon játékos, észbontó macska, biztos szóbakerül még.

 

 

Ennyi.

süti beállítások módosítása