Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
dec
31

2020. december 31.

Címkék: tervek | Szerző: nananananana | 10:43 pm

ki maga?

 

úgy terveztem, hogy idén levágom a szakállam. tegnap megvolt a hajvágás, amit már két hete tologatok, illetve 2 hónapja is aktuális lett volna már. :D csak ezután akartam levágni a szakállam és ma, miután hazajöttem a boltból és ettem, megcsináltam. fokozatosan haladtam, megnézve, hogy mi, hogyan állna, minden fura volt. egyedül a pornós bajusz az, ami tetszik valamiért. :D de annak is mennie kellett. amikor kész lett, akkor folyamatosan azt kérdezem magam nézve a tükörben, hogy ki maga? ez ki? a pár éves szakállviselés egy dolog, viszont szerintem a fogyásnak is köze lehet hozzá, nagyon furán nézek ki. XD nagyon nagyon furán. :D de nem lettem szépségkirály. rip, big F. :D bár napszemcsiben egész tűrhető.

itthon vagyok kb. két hete és semmit nem csinálok.

idén terveztem, hogy egy hétre elmegyek valahova pihenni, nem lett belőle semmi. kedvemet szegte-e ez? mióta itthon vagyok azt tervezgetem, hogy jövőre havonta minimum egy helyre elmegyek. XD továbbra is magyarországon belül persze. mert arra gondoltam, hogy szarok bele, hogy nincs kocsi, a vonatozás is tök jó élmény lehet. és mindennek az ezerféle hozadéka, lehetősége.

érdekes, hogy mióta itthon vagyok, annyira elmerültem a számítógépben, hogy csak ritkán akarok meghalni, a levelezősdire is csak ritkán gondolok, de akkor ugyanolyan intenzitással. de legalább nem minden nap. azért már ez is haladás. :D de már csak jövő héten lesz nyugalmam, onnantól minden visszakerül a "helyére".

a kurva harmadik "kismacska" is megbetegedett, már tegnap is furán viselkedett.

bár semmit nem jelent a jövőre kifejezés, azért remélem jobb év lesz, mondjuk, elég alacsonyan van az ide év szintje, ettől szinte csak fentebb van, de azért azt nem merném mondani, hogy rosszabb nem lehet. :D na meg még ott van az augusztusi vagy szeptemberi világvégém is. :D 

süti beállítások módosítása